Dla jasności, wszystkie inne programy drukują normalnie.
Tak i jest ustawiona jako domyślna. Należy pamiętać, że również nie wydrukuje do PDF. Ponadto, kiedy mówię mu, żeby wydrukował do PDF, to nawet nie tworzy pustego pliku PDF. Drukarka papierowa również nie wypluwa żadnego papieru. Brak komunikatów o błędach.Kiedy wybierasz drukowanie, czy Twoja drukarka jest rzeczywiście wymieniona w polu "Nazwa drukarki"?
Naprawdę?!JEŚLI, to faktycznie drukuje, w co wątpię, zobaczysz dokument w kolejce drukowania drukarki.
PDF nie jest standardową opcją "drukowania" (chyba że jest unikalna dla Thunderbirda).
No co Ty?Musiałbyś zainstalować program, który dodaje się do menu "drukowania" lub zapisać do PDF (przynajmniej z mojego doświadczenia).
Gdyby tak było (jedyny) przypadek, to nie wyjaśnia, dlaczego nie drukuje na papierze.W każdym razie, nie używałem Thunderbirda, ale nie brzmi to tak, jakby faktycznie "drukował". Zakładając, że problem z PDF jest powiązany, może to być konflikt oprogramowania lub usterka w programie, którego używasz do obsługi PDF.
Przepraszam.Próbuję tylko pomóc. Nie wiem, czy jesteś sarkastyczny, czy mi nie wierzysz. Ale kiedy wczoraj na to patrzyłem w domu, drukowanie do PDF nie było opcją w FireFox. Domyślna opcja „drukuj” otwierała standardowe okienko drukowania systemu Windows. W każdym razie, sprawdzając ponownie dziś rano (inny komputer) za pomocą Chrome, drukowanie do PDF jest opcją. Jest to więc oczywiste, że zależy to od przeglądarki.
Co nie jest pomocne i jestem pewien, że oboje doszliśmy już do wniosku, że jest to problem Thunderbirda.
Przepraszam, że nie mogłem pomóc.