Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
601 Posts
Discussion Starter · #1 ·
my niece has a packard bell 266 with 160mb and is running win me.

when she turns on the comp she gets the post test and then it goes into options and guides her to safe mode.
after safe mode her desktop screensaver comes up and then new hard ware found but then nothing.
we managed to get scan disk to run once but nothing else, it just hangs on the screensavers.

the message after trying to run new hardware is:

enum\htree\root\o
then
su reg create key failed.

i've looked thru what i could but can't find anything, any suggestions?

wen
 

·
Super Moderator
Joined
·
37,526 Posts
Hiya

Okay, I have been to 2 differnet websites, just to see if they were the same, and they were. Are you using Win98/95 or is it ME?

This is what they both say for Win98/95.

For Windows 95/98/SE/NT/2000
* Click Start -> Settings -> Control Panel -> Networks.
* From the Configuration Tab, click Add -> Adapter.
* Select Manufacturers = Network TeleSystems -> Network Telesystems PPPoE Adapter (NTSP3).
* Click "OK", wait for completion, then reboot

And for ME:

For Windows ME
* Click Start-Settings-Control Panel.
* Double-click the "Add New Hardware" Icon.
* Click "Next" until you can select the "No, I want to select the hardware from a list."
* Click on "Network adapters".
* Choose "Network Telesystems" for the Manufacturer.
* Choose "Network Telesystems P.P.P.o.E Adapter(NTSP3)" for the Models.
* Click "OK", wait for completion, then reboot.

http://www.dslreports.com/faq/sbc/1.0+Enternet+300
http://www.execulink.com/~tech2/dsl/dslfaq1-1.htm

Regards

eddie
 

·
Registered
Joined
·
601 Posts
Discussion Starter · #5 ·
i'll try the win me instructions, but she gets no icons nothing, and when i went thru that part of the add new hardware before the options are blank.
i will try again tomorrow.

thanks wen
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top