Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello tech guy forums, I've just recently had a problem with my ASUS G50v laptop computer where the fan has been making some nasty grinding noises, and was looking like it might stop working. So I opened up the bottom of the computer and poked at the fan with a vacuum, trying to see if there was some dust I could remove. I made sure to not mess with any of the other parts of the computer, and it did not seem like there was much dust on the fan, so I just closed the computer up again. Looks like I need to replace the fan.

However, when I turned the comp back on, the time on the computer was way off, saying it was 2009 and 4 in the morning instead of 5 in the afternoon and 2010. Also, far more problematic, I now have no sound, despite the system telling me that my sound is working. I tried downloading the latest driver off ASUS' website, and installing it, but it did not fix my new problem of no sound. If anybody knows what might be going on here, I'd be very happy to hear from you.
Thanks

Edit: I should probably also mention that, when I click on the volume adjuster button at the bottom right of the start bar, if I have a song or something going it definitely recognizes that there SHOULD be sound because the little green bar is bouncing up and down. There just isn't any actually coming out. I have tried using the built in audio from my laptop as well as my brand new headset, neither of which get anything.
 
1 - 1 of 1 Posts
Status
Not open for further replies.
Top