Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Since this morning, every website I visit has been taking at least 1 1/2 minutes to load (my browser usually loads in 5 seconds), and my online game has been lagging way more than it should. I ran a scan with AVG Free and nothing came up. I left my laptop on overnight, but I've done this before and I haven't had this problem. I've defragmented my computer, but that didn't seem to help.

System info~
OS Version: Microsoft Windows XP Home Edition, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz, x86 Family 6 Model 28 Stepping 2
Processor Count: 2
RAM: 1013 Mb
Graphics Card: Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family, 224 Mb
Hard Drives: C: Total - 146475 MB, Free - 110169 MB;
Motherboard: Acer, Aspire one , V1.05, Base Board Serial Number
Antivirus: AVG Anti-Virus Free Edition 2011, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled

Please help! Thanks. :D
 

·
Super Moderator
Joined
·
65,526 Posts
what happens if you reboot , is it all running OK
if not I would get the ISP to do a line test - make sure its not there problem before you do much more fault finding on the PC
maybe they have throttled your connection or have an issue
 

·
Super Moderator
Joined
·
65,526 Posts
:up: excellent thanks for letting us know - you can mark solved - button at top of the page " Mark Solved "
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top