Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
138 Posts
Discussion Starter · #1 ·
After a recent SP2 upgrade to IE 5.5, it now refuses to play a .mid file created with the EMBED tag.

(EMBED SRC="hb.mid" AUTOSTART=true)

It worked consistently before the upgrade. I did a Repair on IE/OE. Didn't help.

Any idea what's happened? How do I fix this? I put the web page up on two different servers. Neither worked.

Netscape 4.7, which I use to test web page features, plays the midi just fine, although it doesn't display the animated .gif - just shows the first frame. Netscape has always been balky at displaying animated gif's. I mention this just to show that the servers are delivering the midi file.

If you'd like to look at it and check the source -
http://home.pacbell.net/rds33/helen/

All suggestions appreciated.
 

·
Registered
Joined
·
138 Posts
Discussion Starter · #2 ·
After talking with friends, I decided to replace the good old, simple EMBED tag with the absurdly long, complicated OBJECT command.

But it worked!

I've known for a long time that EMBED was someday going to be replaced by OBJECT. I guess that day has come. Perhaps the IE SP2 upgrade did just that.

Take a look at the (ugh) new source now using OBJECT:

http://home.pacbell.net/rds33/hal/index.html

I guess you can close this one. -rds33
 

·
Registered
Joined
·
8,981 Posts
Both links worked for me, so I could not reproduce the problem. But thanks for reporting what you did to get it to work for you. I will mark this thread solved.
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top