Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
267 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have (3) computers running of a Linksys WRT54G router. (2) are hardwired and the other is Wireless.

All run and connect to the net just great when they are all ON.

However, whenever I turn this particular PC off for the night, it "somehow" disconnects the others from the Internet!!

None of these computers are Networked together either! All are running XP Pro.

What the heck is going on here ?
 

·
Retired Moderator
Joined
·
106,726 Posts
I'd have to believe this is some kind of electrical power and/or grounding issue. Does this happen if you reboot the computer, or only when you physically power it off? How about unplugging it's Ethernet connection and THEN powering it off, does that affect the other systems?
 

·
Registered
Joined
·
267 Posts
Discussion Starter · #3 ·
JohnWill said:
I'd have to believe this is some kind of electrical power and/or grounding issue. Does this happen if you reboot the computer, or only when you physically power it off? How about unplugging it's Ethernet connection and THEN powering it off, does that affect the other systems?
Sorry for the slow reply. Been blown away at work.

Yes, it happens after I reboot and turning this PC off.

I did reboot the router and that seems to have helped (for now!).
 

·
Retired Moderator
Joined
·
106,726 Posts
Hopefully, that was it. :)

You can mark your own threads solved using the thread tools at the top of the page in the upper right corner.© :)
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top