Tech Support Guy banner
  • IMPORTANT: Only authorized members may reply to threads in this forum due to the complexity of the malware removal process. Authorized members include Malware Specialists and Trainees, Administrators, Moderators, and Trusted Advisors. Regular members are not permitted to reply, and any such posts will be deleted without notice or further explanation. Notice
Status
Not open for further replies.
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Over the last maybe 2 weeks I noticed that my computer was running a little slow or getting hung up online, but nothing that I thought was a redflag. I figured I just needed to clean out my history and reboot. Normally I don't turn my computer off and just let it go to sleep.

Yesterday I tried to log in to my online banking as normal and had some issues. My bank's fraud department called stating their system detected a virus/malware from my device and blocked my sign in. I have McAfee and Malwarebytes installed and ran a full scan on both. Both said nothing was found. I also ran something else I found on the McAfee customer support page, but can't remember what it was or how to find the program on my computer.

I noticed that when I start up my computer a black screen comes up titled C:\\Windows\System32\wbem\WMIC.exe then goes away. (see attached)

Then a blue screen pops up titled C:\\WINDOWS\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe than goes away. (see attached)

These have only popped up recently and I have no idea what they are. I recall seeing them when I restarted my computer about 2 weeks ago, but didn't think anything of it. Now I have seen them each time I have restarted my computer since yesterday (I ran the scans several times each). Is it possible that there is something on my computer that neither the antivirus or anti-malware is finding? I really have no idea what else to try and I've reached my max level of tech skills.
 

Attachments

1 - 1 of 1 Posts
Status
Not open for further replies.
Top