Tech Support Guy banner

New install slow...

468 Views 0 Replies 1 Participant Last post by  Lance1
Am I the only one experiencing system slowdown in a brand-new XP Pro install? I did a clean install two week ago and pretty much right off the bat my system began to slowdown! I mean the initial install was fine with no updates. it ran good. I installed all critical updates and my desired applications and the system begins to slowdown. Now two weeks latter the Internet take 15 to 20 sec to open. “IE 6”. Things are locking like my e-mail and other random applications. Is my system just getting old? Or is it something ells? This is my system.

OS Name Microsoft Windows XP Professional
Version 5.1.2600 Service Pack 1 Build 2600
System Type X86-based PC
Processor x86 Family 6 Model 5 Stepping 2 GenuineIntel PII 350 Mhz
BIOS Version/Date Award Software, Inc. ASUS P2B ACPI BIOS Revision 1008.A, 3/1/1999
SMBIOS Version 2.0
Total Physical Memory 320.00 MB
Available Physical Memory 157.77 MB
Total Virtual Memory 1.07 GB
Available Virtual Memory 781.62 MB
Page File Space 773.81 MB
Page File C:\pagefile.sys


And this is what hijackthis tells me is on startup.

C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\System32\atiptaxx.exe
C:\WINDOWS\System32\desk98.exe
C:\PROGRA~1\COMPUT~1\ETRUST~1\ETRUST~1\VetTray.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\VetMsgNT.exe
C:\Program Files\Logitech\MouseWare\system\em_exec.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\Program Files\GuruNet\GuruNet.exe
C:\PROGRA~1\COMMON~1\ATOMIC~1\agtserv.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries\helpctr.exe
C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\HelpSvc.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office\WINWORD.EXE
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Stuff\hijackthis\HijackThis.exe


I don’t see anything unusual in startup myself. Am I missing something?

“Frustrated” Lance…
See less See more
Status
Not open for further replies.
1 - 1 of 1 Posts
1 - 1 of 1 Posts
Status
Not open for further replies.
Top