Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
ok, been researching this on my bro's pc for 6 days. no help. the problem: previously working pc runs fine, but monitor stays off (orange light). something different than the other posts: i use quick keys and after i was sure pc started up xp professional, i ran winamp and played music fine, though monitor was still blank, meaning that cpu, sound card, hd work fine i think. i've done what i can to diagnose problem for 6 days. reseated everything, switched out cables, switched out 6800 gs pci-e for another new card. switched out monitors, even tried booting off different hd. in my mind, that only leaves mobo. i pressed power button on mobo for 30 secs, and cleared cmos.i hear all the normal beeps during startup, all fans on. leds on keyboard work fine. can't see bios or anything. my monitor only displays override when i power on. i'm only thinking maybe there's some capacitor or something on mobo that allows signal to pass through vid card, and maybe that blew. i've been reading many pc help forums, and this one by far is more comprehensive and ppl have a true desire to help others, so here i am.

~the turtle
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
mainboard is evga socket 939 nforce 4 chipset. running my 6800 gs in pci-e 16x slot, but have tried both vid cards in all 3 pci-e slots. have 4 sticks 512 ram seated. have also tried disconnecting all unnecessary components - ie - cd drive/ dvd drive/ floppy/ card reader/ neon lights/ creative sb live.

~the turtle
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #4 ·
no one has any idea?

~the turtle
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top