Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello,
I have problem with Internet Explorer, and couple other programs that need internet,
I don't know why Internet Explorer don't work, I'm using right now Mozzila Firefox.
Can somebody help me?

I have Windows XP Professional SP3 operating system, Internet Explorer 8.

Screenshot:
Product Font Screenshot Software Rectangle


Diagnostic log(Xpnetdiag.xml):
Code:
<?xml version="1.0" ?>
   <?xml-stylesheet type='text/xsl' href="xpnetdiag.xsl" ?>
   <xpnetdiag>
     
      <title>
         Network Diagnostics for Windows XP
      </title>
      <lastRunText>
         Last diagnostic run time: 
      </lastRunText>
      <rejectText>
         REJECT
      </rejectText>
      <indeterminateText>
         INDETERMINATE
      </indeterminateText>
      <confirmText>
         CONFIRM
      </confirmText>
      <timeStamp>
         08/17/15 19:32:16
      </timeStamp>
      <component name="HTTP, HTTPS, FTP Diagnostic" startDiagnosisTime="08/17/15 19:32:16">
        
         <rootCause name="HTTP, HTTPS, FTP connectivity" status="confirm">
           
            <trace traceType="info" text="HTTP: Successfully connected to www.microsoft.com.">
              
            </trace>
            <trace traceType="warn" text="HTTPS: Error 12157 connecting to www.microsoft.com: An error occurred in the secure channel support
">
              
            </trace>
            <trace traceType="warn" text="HTTPS: Error 12029 connecting to www.passport.net: A connection with the server could not be established
">
              
            </trace>
            <trace traceType="warn" text="FTP (Passive): Error 12002 connecting to ftp.microsoft.com: The operation timed out
">
              
            </trace>
            <trace traceType="error" text="Could not make an HTTPS connection.">
              
            </trace>
            <trace traceType="error" text="Could not make an FTP connection.">
              
            </trace>
         </rootCause>
      </component>
      <component name="Network Adapter Diagnostic" startDiagnosisTime="08/17/15 19:33:36">
        
         <rootCause name="Network location detection" status="reject">
           
            <trace traceType="info" text="Using home Internet connection">
              
            </trace>
         </rootCause>
         <rootCause name="Network adapter identification" status="confirm">
           
            <trace traceType="info" text="Network connection: Name=Wireless Network Connection, Device=IBM High Rate Wireless LAN MiniPCI Combo Card, MediaType=LAN, SubMediaType=WIRELESS">
              
            </trace>
            <trace traceType="info" text="Network connection: Name=Local Area Connection, Device=Intel(R) PRO/100 VE Network Connection, MediaType=LAN, SubMediaType=LAN">
              
            </trace>
            <trace traceType="info" text="Network connection: Name=Local Area Connection 2, Device=TAP-Win32 Adapter V9, MediaType=LAN, SubMediaType=LAN">
              
            </trace>
            <trace traceType="warn" text="This machine has more than one Ethernet or more than one Wireless adapter">
              
            </trace>
            <trace traceType="info" text="Redirecting user to support call">
              
            </trace>
         </rootCause>
      </component>
   </xpnetdiag>
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top