Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I recently upgraded to IE7 on my XP Pro system. Now, occasionally, when I click on a link, I get a window "Internet Explorer cannot display the webpage". It is consistant, as it is always on the same websites (for example, paypal). However, if I put the address in the address bar directly, it goes there without a problem.

I have another computer with a newly installed verion of XP, and it works fine.

I have reset my security settings (even set them to medium (the lowest setting) ), but to no avail. I have also set under advanced settings to make sure that SSL and TLS were proper (same on my other computer and as suggested in the error message), but it did not matter. I also reset the Internet Explorer settings on that page.

Any ideas would be appreciated.
 

·
Gone but Never Forgotten
Joined
·
17,735 Posts
Hi, Sounds like the new Phishing filter:

I have both the Popup blocker and Phishing filter turned off since I use some other things to work on those types of things.

Try just turning off the Phishing filter and going to Paypal.

Use the little drop down arrow next to Tools in the toolbar, mine is on the far right side with a gear like icon.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #3 ·
It was a good thought, but it did not make a difference. Also, my other computer has the Phishing filter on, and it works fine.

Any other thoughts?

Thanks.
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top