Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
103 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Windows 98 OS – Turtle Beach Santa Cruz soundcard – I have been having an intermittent sound problem, sometimes it works sometimes it doesn’t. There are no conflicts anywhere on my system. I was told it could be my sound card so I replaced it yesterday and it worked fine, then today when I started up and no sound. The only thing I noticed when I go to control panel/multimedia/devices; there are two red arrows next to audio compression codecs and video compression codecs, and none beside everything else. They were also there before I installed the new soundcard. The only line in my autoexec.bat is SETBLASTER A220 15 D1 T4 with a checkmark next to it and in Config.sys DEVICE= C:\WINDOWS\SETSERVE.EXE with a checkmark next to it - Should there be more in these areas? Hope this helps.
After reading some other threads on this subject I see irq's could be a problem here is my list
0 System timer
1 Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard
2 Programmable interrupt controller
3 U.S. Robotics 56K Voice INT PnP
4 Communications Port (COM1)
5 (free)
6 Standard Floppy Disk Controller
7 ECP Printer Port (LPT1)
8 System CMOS/real time clock
9 Santa Cruz PCI Audio Accelerator
9 Intel 82371AB/EB PCI to USB Universal Host Controller
9 IRQ Holder for PCI Steering
9 IRQ Holder for PCI Steering
10 Cinemaster C WDM Main Driver
10 IRQ Holder for PCI Steering
11 STB nVIDIA TNT 16MB
11 IRQ Holder for PCI Steering
12 PS/2 Compatible Mouse Port
13 Numeric data processor
14 Primary IDE controller (dual fifo)
14 Intel 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller
15 Secondary IDE controller (dual fifo)

there are conflicts but I 'm not sure what to do
 
1 - 1 of 1 Posts
Status
Not open for further replies.
Top