Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I am able to conntect to the internet and can view some pages with no problem. But some on web sites I cannot view them at all. I am using ICS and this is happening on the gateway computer. I have checked the security settings and tried to match with another PC that has no problems on these sites but that didnt help.

I have upgraded to IE6 and installed the SP1. That didnt help either.


Can somebody please help?
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Proxy is off on gateway computer. BTW I forgot to mention that all of the PC's are Win 98. The gateway PC that I am having the problem is 98 SE.

I have also gone through the archives and found a topic similar to my problem but that didnt help either.

Again my problem is that I cannot view certain webpages. At the bottom of the explorer it says "done" but the page is blank.

I doubt that the problems is related to ICS because the PC behind the gateway can access all of the pages.

It is not a cookie issue either because I can view this site or some other sites that leaves cookies.
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter · #4 ·
ahh I guess this might help you figure out what is casing the problem as well:
Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 16:49:40, on 22.03.2004
Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\INTERNAT.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\CARPSERV.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\ICSMGR.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\RNAAPP.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\TAPISRV.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\PSTORES.EXE
C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE
C:\PROGRAM FILES\OUTLOOK EXPRESS\MSIMN.EXE
C:\WINDOWS\DESKTOP\HIJACKTHIS.EXE

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Baðlantýlar
O3 - Toolbar: &Radyo - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [internat.exe] internat.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\Run: [CARPService] carpserv.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ICSMGR] ICSMGR.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: Microsoft Excel'e Gö&nder - res://C:\PROGRA~1\MICROS~1\OFFICE10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Related (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console (HKLM)
O15 - Trusted Zone: http://www.siyahkalem.com
O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/x86/ansi/iuctl.CAB?38062.0750115741
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter · #5 ·
sorry to bother you all again but I am going crazy. I have spent 3 days on this Internet explorer problem. It still says Done at the bottom of the browser but the page is blank. I remember having this problem years ago on a different PC. Just cant remember what I did to fix it. I am thinking it should be somewhat of a common problem. Has anybody seen anything like this?
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top