Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
:eek: I am running a 500Mhz Intel Pentium 3 computer with 256 MB of RAM.Oh and I have it set up for WIN98SE. My internet connection is a dial-up USR 56K V92 modem, relatively new. I've had many problems with my computer over the last year and managed to work them all out with the help of kind people (yourselves)and dogged perserverance on my part. I seemed to have everything operating smoothly except for now my modem connects me to the internet but after being online for ten or more minutes, sometimes 30 minutes, I lose my connection. I've never had this problem before and I'm guessing that one of the settings isn't right but I can't figure out where the problem is. The dialog box contained these two lines under details: TCIP and Handshake protocol. Can somebody tell me what the problem is?
 

·
Gone but never forgotten
Joined
·
9,803 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Both scans came back clear of viruses. I'm still thinking settings. But I don't know. Everything else seems fine. I've defragged, scan disked, system file checked, de spywared, de adwared, run all the checks suggested and I can't get a handle on the problem. I did read a forum on a different site by a guy who had the same problem. Our systems were entirely different but he's having the same problem with disconnections. I read eleven threads of his and tried the same things he did and neither one of us has solved our dilema yet. Somebody out there must have the answer. If you do, please take a moment and help a fellow computer geek fix this problem. I will sing your praises to all forever if you can help me figure out why I can't maintain my internet connection. And I have Verizon for my IP and I doubt my IP is the problem. HELP!!!
 

·
Registered
Joined
·
3,895 Posts
my isp gave me this tip a while back ,you might want to try it. goto start-settings-control panel-modem-properities-connection-advanced. in the extra setting box type in.

S10=50
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top