Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have just installed Mozilla Firefox. I was using Internet Explorer 8, but was having so many issues. My main problem is with facebook ( I know, nothing hugely important, but it is fun), anyway, I'm still having problems loading the page. I keep getting stuff like this:

&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;YmS&#65533;H&#65533;&#65533;_1&#65533;&#582;$&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;J&#65533;&#65533;n&#9381;&#65533;%,k&#65533;4&#65533;xC&#65533;&#65533;==&#65533;7&#65533;&#65533;M&#65533;&#65533;~&#65533; &#65533;H=3&#65533;=&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;r&#65533;_>&#65533;;;=b&#65533;m&#65533;&#65533;u&#65533;&#566;&#65533;&#975;&#65533;o&#65533;8&#65533;&#65533;u&#65533;&#65533;(&#65533;&#65533;&#65533;}&#65533;s&#65533;c&#65533;&#65533;K&#65533;l{&#65533;\Z&#65533;]K$3&#65533;&#65533;}K&#65533;&#65533;t2&#65533;N&#65533;1&#723;^&#65533;&#65533;g&#65533;&#65533;&#65533;"&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;\&#65533;6&#65533;B'&#65533; #&#65533;&#65533;O&#65533;&#65533;&#65533;!gj&#65533;mV&#65533;&#65533;a&#65533;&#65533;mv&#65533;&#65533;d&#65533;&#65533;&#281;&#1988;&#65533;Ke&#65533;&#65533;&#65533;&#1767;'&#65533;&#65533;#>i;k1S`Cf &#65533;&#65533;&#65533;6&#65533;J&#65533;&#65533;&#65533;"-J&#65533;&#1260;IG&#14701;%&#65533;6&#65533;&#1970;&#65533;Z~t<&#65533;&#65533;&#65533;&#65533;l2&#65533;&#65533; &#65533;&#65533;!&#65533;&#65533;C&#2045;&#65533;&#1377;_,&#65533; 7&#65533;f &#65533;&#65533;

What is that and why does it keep happening? It happened with Internet Explorer too. However, other issues have gotten better since installing Firefox.

Thanks for any ideas!
 
1 - 1 of 1 Posts
Status
Not open for further replies.
Top