Tech Support Guy banner
  • IMPORTANT: Only authorized members may reply to threads in this forum due to the complexity of the malware removal process. Authorized members include Malware Specialists and Trainees, Administrators, Moderators, and Trusted Advisors. Regular members are not permitted to reply, and any such posts will be deleted without notice or further explanation. Notice
Status
Not open for further replies.
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
187 Posts
Discussion Starter · #1 ·
i recently had virus trouble where i hd to repair win xp. i enstalled a personal firewall but had some problems with it so i uninstalled it. i think i still have a firewall somewhere though. possibly because my repair of xp was with service pack 2 which i believe has its own firewall.
in either case how can i find out if i have one and how can i manage it. i cant make any internet connection and i think the reason is a firewall. thank you.
 

·
Registered
Joined
·
2,735 Posts
Start>Control Panel>Network Connection , Highlight and right click >properties> advanced , You should see if it is checked or not .
 

·
Registered
Joined
·
187 Posts
Discussion Starter · #3 ·
its not checked but could a firewall override that obtion. i checked my sprint connection but my aol doesnt show up in network connections. when i try to hook up with aol it makes all the noises but it cuts me off after step 4. it said something was stopping it.
 

·
Registered
Joined
·
2,735 Posts
When you installed SP2 you may have been given the option to activate the XP one or not .

You should have one activated .
 

·
Registered
Joined
·
2,735 Posts
Close all windows and look in add/remove or in all programs .

You could also do a search for th eprogram that you installed to see if it still on the computer
 

·
Registered
Joined
·
187 Posts
Discussion Starter · #7 ·
ok i did all that plus more and nothin. the only thing i can think is that my ports are off. do you know how i can check my ports or reset them. i dont know whats goin on. i even tried doing a repair install and still got nothin. somebody please help. i take online classes and im falling way behind
 

·
Registered
Joined
·
187 Posts
Discussion Starter · #9 ·
i ran ad aware personal edition. sme thing. ran cw shredder ran spybot. ran webroot spy sweeper. i got nothin. i just dont understand. when i do a startup, i get this thing called a modem on hold utility. any idea what that is. i can enable or disable it but it apparently it doesnt do anything.
 

·
Registered
Joined
·
187 Posts
Discussion Starter · #11 ·
when im on the road like now, its aol. when im out in the open its sprint through my cell phone. wifi at home. but i wont be there for a while. i dont know why but anything that needs to dial up is shot.when i connect with sprint everything connects like it should but it stops after it gets 179 kb's aol disconnects after step 4 when its getting network info.
 
1 - 11 of 11 Posts
Status
Not open for further replies.
Top