Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi

I have recently updated my computer which is a laptop , a Toshiba Satellite M40-331. I have a problem with the ati driver.
When I restart my pc I always have the following message: " could not load file or assembly MOM.Implement' or one of its dependencies". It's a problem with the graphic adapter. Oh yes my computer runs under windows XP .

Please tel me what I can do.Help ...
Regards
Ichia.
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Here is the report:

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows XP Édition familiale, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) M processor 1.73GHz, x86 Family 6 Model 13 Stepping 8
Processor Count: 1
RAM: 1023 Mb
Graphics Card: ATI MOBILITY RADEON X600 SE, 64 Mb
Hard Drives: C: Total - 76112 MB, Free - 1018 MB;
Motherboard: TOSHIBA, Portable PC
Antivirus: avast! Antivirus, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled

Where is the problem ? Thank you.
 

·
Registered
Joined
·
157 Posts

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Glad its sorted ichia.

Could you please post what you did that worked for anyone elses future reference?

Regards
Palz
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Unfortunately it has worked but the error related to "ati2dvag" has occured again . I'm going to turn mad. The installation of the pilot has succeded but and the error with " Could not load file or assembly 'MOM.Implementation" didn't occured when I've restarted my PC ...

Sorry I can explain what I've done but in french becaus it's too complicated for me to do such in english.
Regards.
Let me know if it's ok in french.
 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Best not post it in French ichia, I'm not sure what the sites rules are on non-English posts.
 
1 - 12 of 12 Posts
Status
Not open for further replies.
Top