Tech Support Guy banner
  • Please post in our Community Feedback thread for help with the new forum software! If you are having trouble logging in, please Contact Us for assistance.
Status
Not open for further replies.
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
2,871 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I've just "acquired" a new glitch in my computer. Four days ago, I tried to download and install Adobe Reader 6.01. It said it installed successfully, but it wouldn't open. On time I tried to open it, I suffered one of the most horrendous Windows crashes I've ever had. It corrupted Windows so that it wouldn't boot the computer... got a message on the DOS screen as it starts to boot asking me to "type the location of the command interpreter". I type "C:\windows\command\command.com", hit enter, and nothing happened. So I reinstalled Windows (didn't uninstall it first; should I have?).

Computer now boots, but the Web site I was on at the time of the crash will NOT come up on EITHER Netscape 7.1 or IE6. Other sites also behave the same, but not all (e.g., this one works fine). I can sometimes get to a site that I can't directly call up by going through the back door; i.e., I can get to the home page, then click a link to the page I want.

When I try to go directly to most URLs, I just get an hourglass that never times out; just sits there forever. The system will not allow me to stop the page load or exit the browser (all dimmed), and I can't get to the Taskbar, which autohides. So I have to ctrl/alt/delete and 'end task' on the browser. After doing that, text from Word or Access or any other documents I open looks like it's been "beat up"... ragged. If I reboot the computer, the raggedness goes away.

I have deleted ALL temporary Internet files, and ALL cookies. Doesn't help. Does anyone on this board have a clue as to what might be wrong?

Using a Micron 733MHz PIII with 384MB RAM.
 
1 - 1 of 1 Posts
Status
Not open for further replies.
Top