Tech Support Guy banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I've noticed something very odd since I upgraded to Outlook 2000.

Some (and not all) computers I send mail with attachments to, do not receive the atttachments. These are usually word documents.

Oddly, attachments come across on everyone elses computers. Only three have failed to recieve. I know the attachments are leaving my machine as they are happily lurking in my sent items folder.

The weirdest thing is that at least one of the three systems that have failed used to accept my attachments fine with my previous outlook. So I can only assume the fault is with my machine. I seem to have no problem receiving attachments from other people either.

If it is any help, new mail attachments only appear inside the body text of the mail. But received, forwarded and replied ones get their own bar at the bottom.

Weird!
 

·
Registered
Joined
·
7,762 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Just a reply to say cheers for the advice, and to tell you it worked. I sent two messages with attachments - one in html and the other in plain text formats to two of the people who can't receive stuff. I know at least one got the html version ok, so that must be the problem.

Thanks for your help.
Now I can carry on with my writing!

Cheers
 

·
Registered
Joined
·
7,762 Posts
Glad I could help, and thanx a million for posting back the results.

This makes it handier to others searching the forum to find things that work!

BOL!!:D
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top