Tech Support Guy banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

1-7 of 7 Results
  1. Networking
    Hi there, since yesterday my PC refuses to connect, despite the router working normally (ethernet cable works fine on laptop and Wi-Fi seems to be fine as well). When troubleshooting, I get the message "Ethernet" doesn't have a valid IP configuration. I have followed every guide I could find...
  2. Web Design & Development
    DON'T REPLY BASED ON HEADLINE, PLEASE READ FULL INFORMATION BELOW - I've purchased a domain for start my newly blog so I registered my domain on CloudFlare. But after purchasing hosting I checked on CloudFlare that THEY DON'T ALLOW CUSTOM NAME SERVER UPDATION. menas I can't update my nameserver...
  3. Networking
    So I fired up my old desktop today. It runs on Windows 7. I plugged in an Ethernet cable to the computer but I couldn't connect to the internet. Troubleshooting states that "Local Area Connection does not have valid IP Configuration". I have tried restarting my computer, turning the router on...
  4. Networking
    I can connect to websites on Chrome after a long wait, with a bottom left text box saying "resolving host" or connecting during the wait. My desktop only has a ethernet port connected to the motherboard, and my another network connection that shows up in Network and Sharing center is LogMeIn...
  5. Networking
    Hi, Ever since upgrading to Windows 10 I have been unable to get on to the internet. The computer is connected to the network but it won't allow internet access when all other devices in the house connect just fine. When I run Windows Network Diagnosis it detects the issue 'doesn't have...
  6. Virus & Other Malware Removal
    I have been going insane for the past couple days. I have done a lot of different procedures and some will work for awhile but then if I run malwarebytes and other programs, the virus goes away but then my browsers will stop working. I use Mozilla. I keep getting a crash report and it won't let...
  7. Networking
    I'm going to add another IP Camera. The manufacturer's search tool shows the new (and exisiting) camera but indicates that my PC is not on the same subnet mask. After a quick "CMD--> ipconfig" search, I see that my wireless PC is on subnet mask 255.255.252.0 while all other devices are on...
1-7 of 7 Results
Top